wilmascrazylife

Alla inlägg den 10 januari 2013

Hej

Av Wilma Johansson - 10 januari 2013 15:58

Forsätter med Ramson nu ;)

Laget gick det inte jätte bra för heller , slutade ungefär i mitten av 13 lag.Vi red på hemmaplan och tränade ännu mera på dressyren.Andra omgången gick i Nordhalland , kändes riktigt bra den gången.Red fel en gång , men han gick fint i formen och jag gjorde rätt annars.Slutade på 65.5 % efter av 2 poängs avdrag.Men om jag inte ridit fel hade jag vunnit.Då har ni säckert räknat ut att jag blev tvåa!Var riktigt glad , var ju min andra gång i LB:1 bara ;)

Laget kom sist eftersom att vi var bara 3 , varav en blev utesluten :( Men , det var bara att tagga om till sista omgången.Sista omgången var i Hermanstorp , jag vara nöjd med min ritt men domaren tyckte inte samma sak.

Slutade på 63,7%.Tyckte hon var en liten skit som satt och dömde , för han var riktigt fin!

Laget kom sist där med , på grund av att vi var bara 3.

Sen , efter Div:II var det klubbmästerskap.Var väldigt nervös denna klubbävlingen,hade svår konkurens ;)

Vann dressyren på 69,8%.Tänk , lilla jag hade slått tre/fyra trettonåringar.Då var jag lycklig ;)Då sa jag till mamma:

-Nu skiter jag i hur det går imon!

Åkte TIDIGT till stallet på Söndagen , för då var det dags för hoppningen !Hoppade en uppvärmingsklass på 60cm , och nollade.Han var riktigt fin den rundan , drog inte eller stack iväg.Sen hoppade jag 60cm i själva Klubbmästerskapen , nollade och slutade på en andra plats ! Jisses var glad jag var :)Och sen , när dom hade lagt ihop poängen , var det klart att jag hade vunnit Klubbmästerskapen 2012 t.om 13 år !! Var så glad att jag inte visste vad jag skulle säga , men hade endå vunnit en STOR tävling ;)

Efter någon vecka där var det dags för Bellen Cup , en dressyr omgång och en stilhoppning.

I dressyr vann jag med 85,5%(programet var Ryttartestet).Sen i hoppningen hoppade jag 60cm och nollade , sluatade tvåa med 67,5p.Sen stog det klart att jag vann Bellen Cup , OXÅ !Var glad och nöjd med mina ritter alltså.

Sen , bara för skoj skull , var jag och en Tjej som heter Linnea O med i en maskeradhoppning.Vi klädde ut oss till.....GANGNAM STYLE!Sen skulle man sörsöka rida på samma tid , och vi lyckades bra med det och vann med tiden !

Vann tyvärr inte maskeraden , men kan säga att vi var bra utklädda ;)SEn har det bara flyttit på men träningarna i både dressyr och hoppning.Men kommer skriva en sån här efter våren  med , då vi ska vara med i Div.III hoppning !

/Hörs !  

Presentation


Hej och välkomna till min blogg !Jag har haft en blogg innan , men tänkte börja om på nytt nu .Mina intressen är hästar och ridning , men gillar oxå att vara med min familj och mina vänner.Jag är en tjej som älskar godis , shoppning och min foderponny Ram

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards